om oss

Skolegaten 6, 4876 Grimstad

I Grimstads historiske sentrum finner du oss..

Grimstad er en av de karakteristiske sørlandsbyene som kjennetegnes av hvitmalte trehus omgitt av sjø og skjærgård. Vi er et lite, romantisk losjihus som tilbyr gjesterom/leilighet i et restaurert handelshus fra 1801.

Havnen med gjestebrygge og sommerrestaurant finnes i nærområdet. Sommerstid kan man oppleve det yrende båtlivet når man rusler langs bryggene eller fra benker langs havnen.
Fra enkelte av husets gjesterom ser vi byens kirke som kneiser på en liten høyde.

Her har Ibsen og Hamsun vandret i gatene, og du kan gå på Hamsuns » gjengrodde stier» som nå er en vandresti, og like i nærheten kan du besøke Ibsenmuseet og apoteket der Ibsen var lærling.

Som gjest i Holsthuset kan du kjøpe ferske bakervarer til frokost hos bakeren like om hjørnet, og du kan lage enkle måltider til lunsj og middag på våre velutstyrte kjøkken.. Vi har også en privat gjestehage der du kan sitte ute i det fri.

I Grimstad er det tilrettelagt for turer i nærområdet til fots, for å besøke utsiktsposter, vandre langs byens små gater og smau eller rusle langs bryggekanten. Sykler og små båter kan leies hos Grimstad Turistkontor, badebåten tar deg med til byens badeplasser i skjærgården, og byens stolte seilskute Solrik tilbyr rundtur i vår flotte sørlandsnatur med et vell av holmer og skjær.

VÅRE

SAMARBEIDSPARTNERE